Symposium Expeditie Zelfzorg

Symposium Expeditie Zelfzorg

www.expeditiezelfzorg.nl

Op 4 oktober maakten we een interactieve eHealthreis onder leiding van wetenschapsjournalist Diederik Jekel. Topexperts in zorg, onderzoek en ICT hebben hun ervaring gebundeld en gepresenteerd: de nationale en internationale state of the art op het gebied van eHealth en zelfzorg, de resultaten van het e-Vita onderzoeksprogramma en de geleerde lessen uit de praktijk. Samen met alle aanwezigen hebben we een aantal geleerde lessen in concrete stappen gezet om zelfzorg en eHealth beter te kunnen implementeren in Nederland.

Ruim 200 patiënten, wetenschappers, ict-ers, zorgverzekeraars, zorgverleners dachten mee over de toekomst van e-health. De stichting heeft haar ambities waargemaakt, namelijk grootschalige samenwerking tussen patiënten, zorgverleners en zorgverzekeraar en intensief onderzoek naar gebruik van e-health. De lessons learned na 7 jaar ervaring met ontwikkeling en implementatie van zorg op afstand willen we graag met u delen.

U kunt het document hier vinden.  

Youtube kanaal met video "de toekomst van eHealth" en de film (interviews) "Waar komen we vandaan".

 

 


Contact

Stichting Zorg Binnen Bereik is opgeheven per 31 december 2016. Wilt u meer informatie ontvangen over zorg op afstand, e-Health of heeft u een andere vraag?

U kunt contact opnemen met onderstaande voormalig managementteamleden:

Mirande Groener, Zilveren Kruis mirande.groener@zilverenkruis.nl

Léon van der Vorst, Philips Healthcare leon.van.der.vorst@philips.com

Pieter Jeekel, coöperatie Zelfzorg Ondersteund pieter.jeekel@zelfzorgondersteund.nl